Για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αγ. Παρασκευής ενημέρωσε τη Μ. Νάτσιου ο Β. Ζορμπάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αγ. Παρασκευής ενημέρωσε τη Μ. Νάτσιου ο Β. Ζορμπάς

Η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ επισκέπτεται τον Δήμο μας

Τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, επισκέφθηκε η γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Νάτσιου, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τη Γραμματέα για τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου, καθώς και για το εκτεταμένο δίκτυο κοινωνικών δομών που διαθέτει. Η γραμματέας άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ενημέρωση του δημάρχου, «ο οποίος ήταν εξαιρετικά αναλυτικός στην παρουσίαση τού τρόπου λειτουργίας των καινοτόμων δράσεων του Κέντρου Γυναίκας και του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου, που λειτουργούν στον Δήμο μας», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος εστιάστηκε στην πρόθεσή του να θεμελιώσει τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, τονίζοντας ότι πρόκειται «για ένα έργο πρώτης προτεραιότητας της δημοτικής αρχής».

Η γραμματέας, αφού εξέφρασε «την ικανοποίησή της για τις πρωτοπόρες δράσεις του Δήμου στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής», διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι θα σταθεί «αρωγός στην υλοποίηση της Στέγης» και ζήτησε οι δύο πλευρές να διατηρήσουν έναν σταθερό δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας.

Στη συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Κωβαίος, η διευθύντρια Κοινωνικής Υπηρεσίας, Αντωνία Γκίνη και η προϊσταμένη του Τμήματος Αρωγής, Ελπίδα Λάντου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet