Γ. Μυλωνάκης: Βρισκόμαστε στο πλευρό της σχολικής κοινότητας στην Αγία Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Μυλωνάκης: Βρισκόμαστε στο πλευρό της σχολικής κοινότητας στην Αγία Παρασκευή

Με αφορμή τη σημερινή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης αναφέρει:

«Ξεκινά σήμερα μια νέα σχολική χρονιά, χωρίς τα αυστηρά πρωτόκολλα προηγούμενων χρόνων λόγω της πανδημίας και με τα χαμόγελα παιδιών, εκπαιδευτικών και γονιών να μην κρύβονται πια πίσω από τις μάσκες.  

Μαζί της ξεκινά ένα ακόμη ταξίδι γνώσης και κοινωνικοποίησης για τους μαθητές της πόλης μας. Όπως κάθε χρόνο, οι σκέψεις μας στρέφονται ιδιαίτερα στα «πρωτάκια», τα οποία μπαίνουν σε έναν νέο κόσμο, γεμάτο ενδιαφέρουσες προκλήσεις και πλήθος ερεθισμάτων, που θα τους ανοίξουν νέους ορίζοντες στη ζωή τους.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της πόλης μας καλή σχολική χρονιά, με αισιοδοξία και να πιστέψουν ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Στους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας εύχομαι να αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους μαθητές και να δείξουν δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν.

Στους γονείς να δείξουν εμπιστοσύνη και πιστέψουν στις δυνάμεις των παιδιών τους.

Η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής θα σταθεί αλληλέγγυα στα προβλήματα της ελληνικής οικογένειας και στις δυσκολίες που έρχονται, θα συνεχίσει να μάχεται για τις διεκδικήσεις της σχολικής κοινότητας και να αναδεικνύει εντός κι εκτός Δημοτικού Συμβουλίου τις αδυναμίες και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet