Γ. Μυλωνάκης: Λυπηρή η εικόνα του Δήμου Αγ. Παρασκευής εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Μυλωνάκης: Λυπηρή η εικόνα του Δήμου Αγ. Παρασκευής εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, εκφράζει τη λύπη του για τις εικόνες που παρουσιάζει ο Δήμος από πλευράς αντιπυρικής προστασίας, εν μέσω θέρους και μετά τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική Αττική, ασκώντας ταυτόχρονα κριτική στη διοίκηση του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου.

Εικόνες από Αγ. Παρασκευή εν μέσω αντιπυρικής περιόδου.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του, ο δημοτικός σύμβουλος αναφέρει:

Καλό μήνα!

Είναι λυπηρό μετά από όσα βιώνουμε τις τελευταίες μέρες να υπάρχουν τέτοιες εικόνες στην καρδιά της Αγίας Παρασκευής. Μιας πόλης που βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού και το βουνό θα έπρεπε να είναι τρόπος ζωής μας. Η εθελοντική δράση για την προστασία του βουνού με μπροστάρη τον Δήμο, θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα. Δυστυχώς, στη χώρα μας μόνο μετά από μια τραγωδία απασχολούν τους πολίτες τέτοια θέματα. Μόνο τότε μπορούμε να δούμε και να ακούσουμε ζητήματα που κάτω από άλλες συνθήκες περνούσαν απαρατήρητα, όσες φορές κι αν είχαν ειπωθεί. 

Παραθέτω λοιπόν χθεσινές φωτογραφίες από α) το οικόπεδο του Δήμου μας στην οδό Ασημακοπούλου, β) το κτήμα Μπέλμπα που βρίσκεται δίπλα στην κεντρική πλατεία γ) Το πάρκο Στ. Κώτσης, μια ανάσα δίπλα από τα καθίσματα του θερινού κινηματογράφου στην οδό Σπάρτης, δ) την αφύλακτη είσοδο για τα αυτοκίνητα και τον καθένα προς το βουνό, στο πάρκο της οδού Γραβιάς. 

Δυστυχώς, το μόνο μέτρο που έχει ληφθεί από τον Μάιο που ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος είναι ο διορισμός συγγενών και φίλων της δημοτικής αρχής για 3 μήνες. Ας μην μιλήσουμε καλύτερα για ασκήσεις ετοιμότητας και για εφαρμογή στην πράξη των πολυσέλιδων σχεδίων. Όσες φορές κι αν έχουν τεθεί παρόμοια ζητήματα στο Δ.Σ. εισπράττουμε από τον δήμαρχο, «είμαστε ασφαλείς», «ο Δήμος είναι πανέτοιμος», «κινδυνολογεί η αντιπολίτευση» και άλλα τέτοια.

Το facebook λοιπόν ως το πιο αγαπημένο επικοινωνιακό μέσο του κ. Σταθόπουλου ίσως είναι η μόνη ελπίδα έστω και σήμερα (1/8) να αφυπνίσουμε τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet