Γ. Οικονόμου: Λίγες απουσίες και κρούσματα διαπιστώθηκαν στο πρώτο κουδούνι που χτύπησε στα σχολεία της Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Οικονόμου: Λίγες απουσίες και κρούσματα διαπιστώθηκαν στο πρώτο κουδούνι που χτύπησε στα σχολεία της Αγίας Παρασκευής

Με αφορμή την επαναλειτουργία των σχολείων ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Αγίας Παρασκευής Νέα Αρχή, Γ. Οικονόμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κατάσταση της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια έχει διαμορφώσει μια σκληρή και ταυτόχρονα κουραστική πραγματικότητα για όλους μας. Η έξαρση των κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης “Όμικρον” έφερε ανησυχία σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές. Οι νέες συνθήκες απαιτούν ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων, ώστε να λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι σχολικές δομές, μέσα στις οποίες τα παιδιά μας θα νιώθουν ασφαλή, υγιή και χαρούμενα.

Στα σχολεία της πόλης μας με το πρώτο κουδούνι διαπιστώθηκαν λίγες απουσίες και κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό. Είμαστε σε επικοινωνία και αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες της εκπαιδευτικής κοινότητας και των γονέων. Με τον απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο, την τήρηση των μέτρων, τον εμβολιασμό και την αισιοδοξία, που πρέπει να μας διακρίνει, ελπίζουμε όλα να εξελιχθούν φυσιολογικά και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Βασική προτεραιότητα παραμένει η υγεία της σχολικής κοινότητας και ταυτόχρονα οι καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης σε σχέση με την επιδημιολογικές εξελίξεις. Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα καλή επάνοδο στη σχολική καθημερινότητα με ασφάλεια και υγεία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet