Γ. Οικονόμου: Με ενότητα, αλληλεγγύη και αγωνιστικότητα θα κερδίσουμε κι αυτή τη μάχη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Οικονόμου: Με ενότητα, αλληλεγγύη και αγωνιστικότητα θα κερδίσουμε κι αυτή τη μάχη

Εστιασμένο στη μεγάλη κρίση που διέρχεται η χώρα είναι το μήνυμα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» για τη εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ειδικότερα, ο κ. Γιώργος Οικονόμου αναφέρει:

Τιμούμε την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821, ταυτόχρονα με την γιορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, χωρίς να μπορούμε να παραστούμε στη Θεία Λειτουργία, στη Δοξολογία, στην κατάθεση στεφάνου και φυσικά στην παρέλαση των παιδιών μας, γιατί η χώρα μας, σε συνθήκες πανδημίας, δίνει μία διαφορετική μάχη με τον κορωνοϊό που πρέπει να την κερδίσει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Είναι όμως ευκαιρία, ανασύροντας στη μνήμη μας τα ιστορικά γεγονότα, να αναδείξουμε την πνευματική και εθνική μας κληρονομιά. Αυτή η ημέρα μάς διδάσκει ότι το Ελληνικό Έθνος με ενότητα, αλληλεγγύη, αγωνιστικότητα και πειθαρχία, μπορεί να μεγαλουργήσει και να ξεπεράσει κάθε κρίση. Γιατί η πατρίδα μας είναι οι άνθρωποί της, είναι ο τόπος μας για τον οποίο έχει χυθεί πολύ αίμα, είναι τα στελέχη μας που δίνουν καθημερινή μάχη για τα εθνικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα, είναι τα παιδιά μας, είναι το μέλλον τους που πρέπει να υπερασπίσουμε.

Αυτή την πεποίθηση την έχουν όλοι οι Έλληνες, χωρίς καμία πολιτική διάκριση, είναι το μεγάλο μας εθνικό κεκτημένο, που πρέπει να το διαφυλάξουμε ως παρακαταθήκη στη νέα γενιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet