Γ. Σταθόπουλος: Ακυρώνουν την ανάπλαση της πλατείας Άι Γιάννη με ψέματα και προφάσεις
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Ακυρώνουν την ανάπλαση της πλατείας Άι Γιάννη με ψέματα και προφάσεις

«Ακυρώνουν την ανάπλαση της πλατείας Άι Γιάννη με ψέματα και προφάσεις» τονίζει ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, για τη δημοτική αρχή του Βασίλη Ζορμπά.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής επισημαίνει τα εξής:

Η δημοτική αρχή Ζορμπά ματαίωσε στην Οικονομική Επιτροπή (13/11) τον διαγωνισμό που κάναμε για την ανάπλαση της πλατείας Αγίου Ιωάννου, ένα έργο που σχεδίασε εξαιρετικά η Τεχνική Υπηρεσία (δείτε φωτογραφίες) και που θα αλλάξει την αισθητική και τη χρηστικότητα της πλατείας.

Ακούσαμε διάφορες δικαιολογίες και προφάσεις (ότι είναι ακριβό έργο, κείμενο διαφωνίας του Συλλόγου εργολάβων) αλλά και ψέματα. Όπως δείχνουν τα έγγραφα που κοινοποιώ ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Β. Σάρκουλας, ζήτησε σχέδιο από την Υπηρεσία για να μπουν τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία!Κατά της ανάπλασης της πλατείας Αγίου Ιωάννη ψήφισαν οι κ. Ζορμπάς, Σάρκουλας, Αργυρός, Κωβαίος, Μάλαμος (κανένας τους δεν μένει στον Αι Γιάννη!). Σημειώνουμε την έντονη αντίδραση του πρ. δημάρχου Αντ. Σιδέρη και του αντιπροέδρου του Συλλόγου Κατοίκων, Βαγγ. Θεοδοσοπουλου, αντίθετα με τον γεν. γραμματέα, Αναστ. Πικούνη.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που νέα δημοτική αρχή ματαιώνει έργο προηγούμενης χωρίς καμία εξήγηση.Κάναμε προσπάθεια με τον Δημ. Κονταξή να επικρατήσουν πιο λογικές και ψύχραιμες σκέψεις, αλλά μάταια.

Θεωρούμε την ενέργεια παράνομη,αντίθετη με τις ανάγκες της ιστορικής περιοχής του Άι Γιάννη και βεβαίως θα την προσβάλλουμε στα αρμόδια όργανα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet