Γ. Σταθόπουλος: Νιώθουμε ικανοποίηση που αποκτήσαμε τον χώρο της βίλας Ιόλα το 2017
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Νιώθουμε ικανοποίηση που αποκτήσαμε τον χώρο της βίλας Ιόλα το 2017

Ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών, Γιάννης Σταθόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόκτηση της βίλας Ιόλα που πέτυχε στη θητεία του και συγκεκριμένα το 2017, «παρά τον πόλεμο του σημερινού δημάρχου», όπως υπογράμμισε.

Μάλιστα, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Ο θαυμαστός κόσμος του Ιόλα», που θα πραγματοποιηθεί στη βίλα Ιόλα το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου, ο κ. Σταθόπουλος ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή του ότι σήμερα η αξία της βίλας Ιόλα είναι μεγαλύτερη από το 2017 και τόνισε ότι η η Αγία Παρασκευή θα αποκτήσει ένα πολιτιστικό στολίδι.

Ειδικότερα, ο κ. Σταθόπουλος ανέφερε: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση περιμένουμε το τριήμερο 24/25/26 Σεπτεμβρίου στον Ιόλα με τη θεατρική παράσταση “Ο θαυμαστός κόσμος του Ιόλα” (soldout) από τον ηθοποιό Χριστόφορο Αντωνιάδη και τις ηθοποιούς Αδαμαντία Θεοφιλάκου και Εβελίνα Εμβαλωμένου, παράσταση βασισμένη στο βιβλίο του Νίκου Σταθούλη για τον μεγάλο συλλέκτη!

»Ικανοποίηση μεγάλη γιατί το 2017 πετύχαμε με επιμονή και όραμα να αποκτήσουμε (παρά τον πόλεμο του σημερινού δημάρχου) τον υπέροχο χώρο των 7 στρεμμάτων με την οικία Ιόλα.

»Το 2018 κάναμε με πολύ μεγάλη επιτυχία τις πρώτες Πολιτιστικές εκδηλώσεις επί επτά ημέρες στον κήπο και ακολούθως και άλλες.

»Σήμερα, η αξία του Ιόλα είναι μεγαλύτερη από το 2017. Και επειδή σύντομα θα προχωρήσει η δημοπράτηση της ανάπλασης του χώρου και της βίλας, χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο, γιατί η Αγία Παρασκευή θα αποκτήσει ένα πολιτιστικό στολίδι υπερτοπικής ακτινοβολίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet