Γ. Σταθόπουλος: Ξεκίνησαν δύο σημαντικά έργα μας στον Δήμο Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Ξεκίνησαν δύο σημαντικά έργα μας στον Δήμο Αγ. Παρασκευής

«Ξεκίνησαν στις αρχές Φεβρουαρίου δύο σημαντικά έργα που σχεδιάσθηκαν εξαρχής, μελετήθηκαν και δημοπρατήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής στη δημαρχιακή μας θητεία» σημειώνει η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών, με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.

Το πρώτο αφορά στην ανάπλαση των οδών πέριξ της κεντρικής πλατείας, με πεζοδρόμηση της οδού Γιαβάση. Το έργο περιλαμβάνει ανάπλαση πεζοδρομίων σε όλο το μήκος της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου, στην οδό Γιαβάση από την οδό Αιγαίου Πελάγους έως την οδό Αγ. Ιωάννου, με πεζοδρόμηση του τμήματος της οδού Γιαβάση από την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου έως την οδό Στρ. Τόμπρα και τέλος ανάπλαση πεζοδρομίων στο τμήμα της οδού Αγ. Ιωάννου, όπισθεν του Ιερού Ναού Αγ. Παρασκευής (οδός Πρωτοπρεσβύτερου Ζυμαράκη).

Το άλλο έργο που αναφέρει η παράταξη Νίκη των Πολιτών είναι η ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους. H ανάπλαση  ξεκίνησε από την οδό Ελβετίας με κατεύθυνση προς και έως τη Λεωφ. Μεσογείων. Το έργο περιλαμβάνει ανάπλαση πεζοδρομίων, νέα φωτιστικά σώματα, διαμορφώσεις στις διασταυρώσεις της οδού, καθολική ασφαλτόστρωση κ.ά.  Η χρηματοδότησή αυτού του έργου γίνεται σε ποσοστό 80% από το Πράσινο Ταμείο, με συμμετοχή 20% του Δήμου.

Τέλος, όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, εντός του Μαρτίου ξεκινά ένα ακόμα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της τέως διοίκησης, αυτό της κατασκευής αγωγών ομβρίων στις οδούς Αιγαίου Πελάγους (από την οδό Νεαπόλεως έως την οδό Γραβιάς), Αμαρυλλίδος, Καλαβρύτων, Λαχανά, Χ. Πόγκα και Αλκιβιάδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet