Γ. Σταθόπουλος: Οι 24 εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών Αγ. Παρασκευής δεν απολύονται
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Οι 24 εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών Αγ. Παρασκευής δεν απολύονται

Οι 24 εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής δεν απολύονται, όπως ενημερώνει ο τέως δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών, καθώς η διοίκηση του Δήμου «ανέκρουσε πρύμναν».

Όπως ενημερώνει ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος, πρόκειται για «μεγάλη νίκη των εργαζομένων, αλλά και της λογικής», ενώ την ίδια στιγμή κατηγορεί τον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά για «απρέπεια και αυταρχισμό», σε ό,τι αφορά τη σημερινή (2/9) στάση του απέναντι στους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ που βρέθηκαν στη συνάντηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων στο γραφείο του.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Σταθόπουλος αναφέρει:

Αίσιο τέλος έχει πλέον το ζήτημα των 24 εργαζομένων, με πρόγραμμα ΕΣΠΑ, των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευης, που η δημοτική αρχή Ζορμπά επεδίωξε να τους απολύσει, μην ανανεώνοντας τη σύμβασή τους.

Μετά από την καταψήφιση των απολύσεων από την πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου των Σταθμών και σειρά ενεργειών και κινητοποιήσεων των εργαζομένων, αλλά και όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, η δημοτική αρχή Ζορμπά άλλαξε στάση και ανακοίνωσε ότι θα παραμείνουν όλοι/ες στην εργασία τους.

Είναι μια μεγάλη νίκη των εργαζομένων, αλλά και της λογικής. Η δημοτική αρχή έκανε σωρεία λαθών και συμπεριφέρθηκε με απρέπεια και αυταρχισμό. Χαρακτηριστικό αυτής της απρέπειας και του αυταρχισμού ήταν σήμερα, 2/9, η αποπομπή, με κλήση αστυνομικων δυνάμεων, από τον Β. Ζορμπά, των εκπροσώπων της ΠΟΕ-ΟΤΑ (τους απεκάλεσε συμμορία), εκπροσώπων που ζήτησαν να παρευρίσκονται στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο δημάρχου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Η στάση του αυτή, απολύτως ντροπιαστική για την πόλη μας και την Αυτοδιοίκηση, με οδήγησε σε αποχώρηση από τη συνάντηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet