Γ. Σταθόπουλος προς Β. Ζορμπά: Αφήστε τις υπεκφυγές και μιλήστε μας για το κόστος αγοράς των οχημάτων Καθαριότητας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος προς Β. Ζορμπά: Αφήστε τις υπεκφυγές και μιλήστε μας για το κόστος αγοράς των οχημάτων Καθαριότητας

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που έχει προκύψει μεταξύ τέως και νυν δημοτικής αρχής σχετικώς με τον διαγωνισμό προμήθειας απορριμματοφόρων και άλλων οχημάτων από την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής δίνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών, Γιάννης Σταθόπουλος.

Ο τέως δήμαρχος χαρακτηρίζει ως «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» την απάντηση που έδωσε ο νυν δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώτος και επαναφέρει το ερώτημά του προς τη δημοτική αρχή για το κόστος απόκτησης των οχημάτων που περιλαμβάνεται στον εν εξελίξει διαγωνισμό.

Ειδικότερα, ο κ. Σταθόπουλος αναφέρει:

«Με πρόσφατη ανακοίνωσή μου δημοσιοποίησα το θέμα του κόστους αγοράς απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων Καθαριότητας που προχωρά στον Δήμο μας.

»Ζήτησα από τον κ. Ζορμπά να ελέγξει σε ποιες τιμές αγόρασαν οχήματα οι άλλοι Δήμοι, με τη σαφή διευκρίνιση ότι η απόκτησή τους είναι απαραίτητη. Έθεσα το θέμα, αρχικά, στην Οικονομική Επιτροπή και δεν εισακούστηκα.

»Το επαναλαμβάνω: Γιατί σε όλους τους διαγωνισμούς (ύψους άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ!) υπάρχει μία μόνο συμμετοχή εταιρείας, με εκπτώσεις εξωφρενικά χαμηλές από 0,07% έως 3%;

»Η απάντηση του κ. Ζορμπά, σε οξύτατο και επιθετικό ύφος, είναι “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”. Όμως στην ερώτησή μου δεν απαντά. Θα αποφύγω να συμβάλλω στην οξύτητα διότι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το συμφέρον του Δήμου.

»Ερωτώ για άλλη μια φορά: Με ποια τιμή αγόρασαν άλλοι δήμοι τα ίδια ακριβώς οχήματα;

»Αναμένω να το ελέγξει και να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα. Με την ευχή να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων.

»Υ.Γ.: Η δημοπράτηση-έναρξη κατασκευής δημαρχείου, η πεζοδρόμηση-ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, το νέο επαγγελματικό Λύκειο στον Τσακό, η ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους, το 14ο Νηπιαγωγείο, ο Ιόλας, τα αντιπλημμυρικά έργα 7 εκατομμυρίων ευρώ, οι διανοίξεις-πεζοδρομήσεις στα Πευκάκια, η ανάπλαση του πάρκου «Στ. Κώτσης» και όλων των αθλητικών χώρων της πόλης μας, οι ασφαλτοστρώσεις 24 χιλιομέτρων οδών, αλλά και πολλά ακόμη, είναι έργα που πετύχαμε με αγώνες και πολύ δουλειά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet