Γ. Σταθόπουλος: Συνεχίζονται στην Αγ. Παρασκευή τρία έργα που εμείς σχεδιάσαμε και δημοπρατήσαμε
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Συνεχίζονται στην Αγ. Παρασκευή τρία έργα που εμείς σχεδιάσαμε και δημοπρατήσαμε

Συνεχίζεται από την πλευρά του τέως δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, η αναφορά σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη, που -σύμφωνα με τον ίδιο- σχεδιάστηκαν και δημοπρατήθηκαν κατά τη διάρκεια της δικής του δημαρχιακής θητείας.

Αυτή τη φορά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νίκη των Πολιτών» αναφέρεται στα εξής έργα:

Αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων: Το έργο προχωρά κανονικά στην οδό Καλαβρύτων και θα συνεχιστεί στις οδούς Αιγαίου Πελάγους, από την οδό Νεαπόλεως έως την οδό Γραβιάς, Αμαρυλλίδος, Σπάρτης, Γραβιάς, από την οδό Αιγαίου Πελάγους έως την οδό Αγίου Ιωάννου, Αλκιβιάδου, Λάχανα και Πόγκα (οι τρεις τελευταίες οδοί στο Κοντόπευκο).

Ανάπλαση οδού Αιγαίου Πελάγους: Συνεχίζεται επίσης το έργο συνολικής ανάπλασης της οδού Αιγαίου Πελάγους που ξεκίνησε από το ύψος της οδού Ελβετίας και συνεχίζεται με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Μεσογείων (ήδη οι εργασίες φτάνουν στην οδό Έαρος).

Πεζοδρόμηση – ανάπλαση οδών κεντρικής πλατείας: Το έργο πεζοδρόμησης της οδού Γιαβάση στο τμήμα της κεντρικής πλατείας («πρώτη πραγματική πεζοδρόμηση στον Δήμο Αγίας Παρασκευής», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά) περιλαμβάνει επίσης ανάπλαση της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου σε όλο της το μήκος, της οδού Γιαβάση από την οδό Αιγαίου Πελάγους έως την κεντρική πλατεία και από την οδό Στρ. Τόμπρα έως την Αγίου Ιωάννου και τέλος του τμήματος της οδού Αγίου Ιωάννου, όπισθεν του Ναού Αγίας Παρασκευής.

Ο κ. Σταθόπουλος διευκρινίζει ότι «τα έργα αυτά σχεδιάστηκαν και δημοπρατήθηκαν στη διάρκεια της δημαρχιακής μας περιόδου, αλλά η μεγάλη γραφειοκρατία που τα συνοδεύει δεν επέτρεψε την έναρξη τους εντός της θητείας μας. Το γεγονός αυτό δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση, διότι όλοι γνωρίζουν την καθυστέρηση που προκύπτει στην υλοποίηση των έργων του δημόσιου τομέα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet