Δήμος Αγ. Παρασκευής: Με διαφανή κριτήρια οι εγγραφές στους Παιδ. Σταθμούς
Κοινωνία

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Με διαφανή κριτήρια οι εγγραφές στους Παιδ. Σταθμούς

Ξεκίνησαν από την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2015 οι εγγραφές βρεφών και νηπίων της πρώτης επιλογής οι στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «με απολύτως διαφανή και αντικειμενικά κοινωνικά κριτήρια». Tα κριτήρια αυτά αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) και απαιτούν, μεταξύ άλλων, οι οικογένειες των βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενούνται στους σταθμούς να κατοικούν στην Αγία Παρασκευή.

Θα ακολουθήσουν οι εγγραφές της δεύτερης επιλογής μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων του προγράμματος ΕΣΠΑ σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΙΣΔΑΠ την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της προέδρου του ΠΑΙΣΔΑΠ Μαργαρίτας Δημητρίου-Καβρουδάκη «τα λίγα παιδιά που δεν θα γίνουν δεκτά στις δύο επιλογές, λόγω της εξάντλησης της συνολικής δυναμικότητας των σταθμών, θα μπορέσουν τα περισσότερα να φιλοξενηθούν στο τέλος Σεπτεμβρίου μετά τις δεδομένες διαγραφές».

Τα τροφεία για οικογένειες με εισοδήματα μέχρι 18.000 ευρώ έχουν καταργηθεί από τη δημοτική Αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet