Δεν θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων στην Αγ. Παρασκευή από 20 έως 23/5
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δεν θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων στην Αγ. Παρασκευή από 20 έως 23/5

Ενόψει των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ-ΟΤΑ), έχει προκηρυχθεί αποχή από κάθε εργασία το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου, καθώς και 48ωρη απεργία τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Μαΐου. Κατά τις ημέρες αυτές δεν θα πραγματοποιηθεί η συνηθισμένη αποκομιδή απορριμμάτων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Ο Δήμος καλεί τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της Αγίας Παρασκευής να δείξουν κατανόηση στο πρόβλημα και να συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους κατά τις ημέρες αυτές.

Με ανακοίνωσή τους ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ιωάννης Σιδέρης, τονίζουν ότι: «Η δημοτική Αρχή εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων της Καθαριότητας και καλεί την κυβέρνηση να μεριμνήσει άμεσα για την ομαλή λειτουργία των Δήμων, δίνοντας οριστική λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τους συμβασιούχους. Στόχος πρέπει να είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και η καταβολή των δεδουλευμένων μέχρι και τη λήξη της σύμβασής τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet