Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Την Πέμπτη 19/11/2020 πραγματοποιήθηκε μία ακόμη διανομή προϊόντων  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους.

Η διανομή αφορούσε 205 οικογένειες του Δήμου που είναι και δικαιούχοι  του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Ανάλογα με τα μέλη κάθε οικογένειας η διανομή περιελάμβανε  είδη παντοπωλείου, κρέας, τυρί, νωπά λαχανικά, καθώς και είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής.

Συγκεκριμένα:

Μια μονομελής οικογένεια προμηθευόταν 15,5 κιλά ξηρών προϊόντων (αλάτι, αλεύρι, ελαιόλαδο, ζάχαρη, κριθαράκι, μακαρόνια, ρύζι, φακές, φασόλια, γάλα εβαπορέ, μαρμελάδα και πελτέ), 7 κιλά νωπών προϊόντων (βόεϊο κρέας, χοιρινό κρέας, γραβιέρα Κρήτης, πατάτες, μήλα και επιπλέον των τροφίμων, ένα πακέτο γενικής χρήσης (5,5 κιλών) με οδοντόκρεμα, οδντόβουρτα, σαμπουάν, σκόνη πλυντηρίου και υγρό πιάτων.

Μια διμελής οικογένεια προμηθευόταν 27 κιλά ξηρών προϊόντων, 16 κιλά νωπών προϊόντων και 5,5 κιλά προϊόντων γενικής χρήσης.

Οι τριμελείς και άνω οικογένειες προμηθευόντουσαν συνολικά 76 κιλά προϊόντων. 41 κιλά ξηρών, 24 κιλά νωπών και 11 κιλά με προϊόντα γενικής χρήσης.          

Τέλος, από την περιφέρεια Αττικής, η οποία διεκπεραιώνει το πρόγραμμα, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι η διανομή θα γίνεται πλέον σε σταθερή βάση ανά δίμηνο, προς όφελος των πολιτών του Δήμου που είναι  δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

«Εν μέσω της πιο δύσκολης υγειονομικής αλλά και οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό όλων των δημοτών του. Και ακόμα περισσότερο σε όσους το έχουν πραγματική ανάγκη. Με κάθε τρόπο» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet