Δράσεις ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής τον Μάιο
Κοινωνία

Δράσεις ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής τον Μάιο

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχουν προγραμματίσει για τα μέλη τους τον μήνα Μάιο ανακοίνωσαν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

  • Τετάρτη 10 Μαΐου, 1:00 π.μ.: Η ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών του Α΄ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30) θα υποδεχθεί τον Ζ΄ Νηπιακό Σταθμό στο ΚΑΠΗ, όπου τα μέλη της θα αναβιώσουν με τους μικρούς τους φίλους τα «Παλιά παιχνίδια με τον παππού και τη γιαγιά».
  • Παρασκευή 12 Μαΐου: Επίσκεψη στην 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Αναχώρηση στις 9:30 π.μ. από τη 2η στάση Τσακού και στις 9:40 π.μ. από την κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής (επί της Λεωφ. Μεσογείων). Αναχώρηση από Κηφισιά στις 12:30 μ.μ. Κόστος συμμετοχής 3 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στους εργαζόμενους στο ΚΑΠΗ.
  • Τετάρτη 17 Μαΐου, 8:00 – 9:00 π.μ., στο Α΄ ΚΑΠΗ: Εξέταση σακχάρου αίματος για προληπτικό έλεγχο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι νηστικοί.
  • Τρίτη 23 Μαΐου, 10:30 π.μ., στο Β΄ ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15, Τσακός): Ομιλία με θέμα «Κατάθλιψη στη σύγχρονη εποχή» από τον ψυχίατρο – ψυχοθεραπευτή Ιωάννη Αυγουστάτο.
  • Τρίτη 30 και Τετάρτη 31 Μαΐου: Ημερήσιες εκδρομές των Β΄ και Α΄ ΚΑΠΗ, αντίστοιχα, στο Ναύπλιο. Αναχώρηση στις 8:30 π.μ. από τη 2η στάση Τσακού και από την κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής (επί της Λεωφ. Μεσογείων). Κόστος συμμετοχής 4 ευρώ. Εγγραφές από Τετάρτη 17 Μαΐου και ώρα 8:00 π.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet