Δράση σίτισης αδέσποτων ζώων στην Αγία Παρασκευή
vasilis.zorbas.3/FB
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δράση σίτισης αδέσποτων ζώων στην Αγία Παρασκευή

Δράση σίτισης των αδέσποτων ζώων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/3 στην Αγία Παρασκευή.

Ο Δήμος διέθεσε τις σχετικές τροφές, ενώ πολίτες που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, με στελέχη του Φιλοζωικού Σωματείου του Δήμου ανέλαβαν το τάισμα των τετράποδων φίλων μας.

Την όλη «επιχείρηση» συντόνισαν η σύμβουλος του δημάρχου για τον συγκεκριμένο τομέα, κτηνίατρος Ελευθερία Παπαδοπούλου, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Τζιντάνος και η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου, Ντίνα Μπουλούμπαση.

Συνολικά διατέθηκαν τριάντα συσκευασίες των είκοσι κιλών (600 κιλά) ξηράς τροφής. Οι συσκευασίες συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και στο Πολιτιστικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», ενώ στη δράση διανομής τους συμμετείχε και ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς.

Η διανομή της ξηράς τροφής πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των κανόνων ασφαλείας που επιβάλλουν οι παρούσες συνθήκες και με εξαιρετική οργάνωση. Ο κάθε φιλόζωος υπέγραφε για την ποσότητα που παραλάμβανε. Ταυτόχρονα, γινόταν καταγραφή στο αρχείο της Πολιτικής Προστασίας η περιοχή ευθύνης του, στην οποία θα γινόταν η σίτιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη του Προγράμματος, μαζί με τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας έκαναν και κατ’ οίκον παράδοση ξηράς τροφής σε πολίτες, οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να μετακινηθούν.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής καλεί όλους τους πολίτες, όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα, ανάλογα με τη δυνατότητα του καθενός, να μην εγκαταλείψουν τα αδέσποτα της περιοχής μας.

«Φροντίζουμε όλοι μας τα αδέσποτα, δείχνουμε τον πολιτισμό μας» σημειώνει, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet