Δωροεπιταγές συνολικού ύψους 400 ευρώ από τον Ροταριανό Όμιλο Αγίας Παρασκευής στον Δήμο
Κοινωνία

Δωροεπιταγές συνολικού ύψους 400 ευρώ από τον Ροταριανό Όμιλο Αγίας Παρασκευής στον Δήμο

Ο Ροταριανός Όμιλος Αγίας Παρασκευής για ακόμη μια φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου και απέδειξε την κοινωνική του προσφορά, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου η π.β. διοικητής Βίκυ Πεζίρη του Ομίλου Ρόταρυ και η π. πρόεδρος Κριστιάνε Βούλφ παρέδωσαν στον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, δωροεπιταγές για το σούπερ μάρκετ συνολικού ύψους 400 ευρώ.

Οι δωροεπιταγές αυτές θα ενισχύσουν τη δράση των κοινωνικών δομών που στηρίζουν άτομα και οικογένειες που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της τοπικής κοινωνίας, επισημαίνει η διοίκηση.

Ο κ. Ζορμπάς δήλωσε σχετικά: 

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ροταριανό Όμιλο Άγιας Παρασκευής, αλλά και προσωπικά στην κ. Βίκη Πεζίρη και την κ. Κριστιάνε Βουλφ, οι οποίες κάνουν ότι μπορούν για να είναι συνεχώς δίπλα μας. Όχι μόνον κατά τη διάρκεια των εορτών, αλλά κάθε μέρα. Για μία ακόμα φορά η συνεισφορά τους είναι πολύτιμη για όσους συνανθρώπους μας το έχουν πραγματική ανάγκη. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet