Είδη ένδυσης & υπόδησης διαθέσιμα στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο Δήμου Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Είδη ένδυσης & υπόδησης διαθέσιμα στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο Δήμου Αγίας Παρασκευής

Με τη συνδρομή τριών εθελοντριών λειτουργεί στον Δήμο Αγίας Παρασκευής από το 2012, το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο. Στεγάζεται στο Β΄ Δημοτικό Ιατρείο (Χειμάρρας 22, e-mail: [email protected]) και οι ώρες λειτουργίας του είναι Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 10:00-13:00.

Πρόκειται για μια κίνηση αλληλεγγύης προς τις ανάγκες αρχικά των πολιτών του Δήμου και ακολούθως προς άλλες δομές, όπου έχει ζητηθεί ενίσχυση, όπως π.χ. στη Δομή Προσφύγων Σκαραμαγκά, στο Κέντρο Προσφύγων Βίλια, στο Φόρουμ Μεταναστών, στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Λαυρίου, στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων, στον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά», κ.α.

Συγκεντρώνονται ρούχα, υποδήματα, γυναικεία, ανδρικά και παιδικά, παιχνίδια και διάφορα είδη οικιακής χρήσης, με την παράκληση να είναι σε καλή κατάσταση. Στη συνέχεια διαχωρίζονται, ταξινομούνται και διατίθενται αναλόγως.

Όποιος θέλει να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια ή να προμηθευτεί δωρεάν κάτι που χρειάζεται, μπορεί να καλεί στον αριθμό τηλεφώνου 210 6547700.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet