Εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης δανείου 2.750.000 ευρώ για το Ο.Τ. 119 στην Αγία Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης δανείου 2.750.000 ευρώ για το Ο.Τ. 119 στην Αγία Παρασκευή

Σύμφωνα με το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 37332, που απέστειλε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, υπογεγραμμένο από την αν. προϊσταμένη, Κυριακή Δοβανίδου, γίνεται γνωστό πως το αίτημα του Δήμου Αγίας Παρασκευής περί αποδοχής των όρων και έγκρισης σύναψης σύμβασης δανείου ποσού 2.750.000 ευρώ με την ανώνυμη εταιρεία με επωνυμία «Τράπεζα Eurobank Α.Ε.» γίνεται αποδεκτό (πρόκειται για τη δεύτερη απόφαση νομιμότητας), όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποίο επετεύχθη έπειτα από τις συντονισμένες προσπάθειες του δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, σε συνεργασία με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, τη Νομική Υπηρεσία, καθώς και την πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μαρία Ξυνογαλά.

Πλέον, μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία ενός ακόμα σύγχρονου εκπαιδευτικού συγκροτήματος που θα καλύψει ακόμα περισσότερες ανάγκες των μαθητών της πόλης, επισημαίνει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet