Εκδήλωση για την ενίσχυση του οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού”
Κοινωνία

Εκδήλωση για την ενίσχυση του οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού”

Οι υπηρεσίες Κοινωνικής Ωφέλειας “Διώνη”, με τη στήριξη της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, προσκαλούν σε εκδήλωση για την ενίσχυση του οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, στις 13:30, στο εστιατόριο Πόρτο-Κάγιο (Γαρυττού 112, Αγία Παρασκευή).

Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση, οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν παράλληλα το έργο του Οργανισμού, μέσω παροχής ειδών πρώτης ανάγκης, σύμφωνα με τις ανάγκες των σπιτιών όπου φιλοξενούνται τα παιδιά ή μέσω οικονομικής ενίσχυσης στους κουμπαράδες του Οργανισμού, που θα βρίσκονται στους χώρους των εκδηλώσεων.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση είναι 15 ευρώ και σε αυτό περιλαμβάνονται φαγητό, ζωντανή μουσική και δωρεάν κρασί.

Πληροφορίες και αγορά προσκλήσεων στο 211 2204613 και 6974 702947, 6948 043685.

Οι υπηρεσίες Κοινωνικής Ωφέλειας “Διώνη” ενημερώνουν ότι κατόπιν συνεννόησης με την υπεύθυνη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Σχίζα (τηλ. 210 5781060), η παραλαβή των ειδών πρώτης ανάγκης  που έχουν συγκεντρωθεί στα 5 σημεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης 3 Μαρτίου 2015.
Η κ. Σχίζα επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ωφέλειας “Διώνη”, ότι θα έρθει σε απευθείας συνεννόηση με τους διευθυντές των 1ο, 3ο και 4ο Δημοτικών Σχολείων, με τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου και το Κομμωτήριο «Ρίτσα» για να τους ενημερώσει για την ώρα άφιξης του φορτηγού του Οργανισμού και την παραλαβή των πραγμάτων.

Διαβάστε τη Λίστα με σημεία συλλογής και τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζεται το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Δείτε την Πρόσκληση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet