Ελάτε να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Ελάτε να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αγίας Παρασκευής

Ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος καλεί όλους να συμμετάσχουν στην πρώτη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ο στολισμός της κεντρικής πλατείας θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο, στις 4 μ.μ,. στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής, με τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δένδρου και πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί. Οι Πρόσκοποι της Τοπικής Εφορίας Αγίας Παρασκευής θα επιμεληθούν τον στολισμό και παράλληλα θα κατασκευάσουν ένα χριστουγεννιάτικο καραβάκι. Οι μουσικοί με σαξόφωνο και τρομπέτα θα ομορφύνουν την εκδήλωση με αντίστοιχες μελωδίες.

Την ερχόμενη Τρίτη θα λειτουργήσουν διάφορα παιχνίδια και δράσεις (καρουσέλ, τρενάκι, μικρό παγοδρόμιο κ.ά.) στον χώρο του διαδρόμου της πλατείας και μπροστά στο Θεατράκι (μετά από ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 15/12).

Επίσης, το χρονικό διάστημα 26-31/12 θα τοποθετηθεί μια όμορφη φουσκωτή κατασκευή στον χώρο της πλατείας από τους Παιδικούς Σταθμούς, που θα προσφέρουν δωρεάν χριστουγεννιάτικα παιδικά ψυχαγωγικά προγράμματα. Επιπλέον θα στολισθούν δύο χριστουγεννιάτικα δένδρα από τα Εργαστήρια Τέχνης και τα Σχολεία της πόλης (19/12 και 22/12 αντίστοιχα).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet