Επίσκεψη της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή στον σύλλογο «Αλληλεγγύη»
Κοινωνία

Επίσκεψη της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή στον σύλλογο «Αλληλεγγύη»

Ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Οικονόμου, με αντιπροσωπεία στελεχών της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Σύλλογο «Αλληλεγγύη» και παρέδωσαν τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, καθαριστικά και διάφορα δώρα στο πλαίσιο της ενίσχυσης του σπουδαίου εθελοντικού έργου που προσφέρουν.

«Στις δύσκολες ώρες που βιώνουν πολλοί  συμπολίτες μας, λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και της ακρίβειας, τέτοιες δομές και σύλλογοι όπως η “Αλληλεγγύη” δίνουν καθημερινό αγώνα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Το κάνουν με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Πολλές οικογένειες συμπολιτών μας έχουν την στήριξη της “Αλληλεγγύης” καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Και φυσικά όλη αυτή η δράση χωρίς ένα ευρώ κρατικής ή δημοτικής ενίσχυσης. Με τη δική τους προσπάθεια και την ενίσχυση των συνδημοτών μας» αναφέρει η παράταξη και προσθέτει: «Στηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθειά τους γιατί πραγματικά ενδυναμώνει την κοινωνική συνοχή και “πιάνει τόπο”».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Γιώργος Οικονόμου και τα στελέχη της Νέας Αρχής ενημερώθηκαν και για τις πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου, εξήραν το έργο που επιτελείται και αντάλλαξαν θερμές ευχές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet