Επίσκεψη του βουλευτή Δ. Καιρίδη στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επίσκεψη του βουλευτή Δ. Καιρίδη στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο βουλευτής της Β1 Εκλογικής Περιφέρειας Βορείου Τομέως Αθηνών με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης, επισκέφθηκε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020.

Ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, παρουσία αντιδημάρχων και του γενικού γραμματέα, ενημέρωσε τον κ. Καιρίδη για για «τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη τα οποία βαίνουν ραγδαίως επιδεινούμενα τα τελευταία χρόνια», καθώς και για τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής να τα αντιμετωπίσει «παρ’ όλες τις δυσχερείς συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί».

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση του δημάρχου εστιάστηκε στα ακόλουθα θέματα:

  • Επαρκής χρηματοδότηση από την κεντρική διοίκηση, καθώς πολλές αρμοδιότητες έχουν μεταβιβαστεί στους Δήμους χωρίς την ανάλογη χρηματοδότηση.
  • Ελλείψεις σε μονάδες προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, καθώς την τελευταία πενταετία, έργα που είχαν δρομολογηθεί «έμειναν στα χαρτιά».
  • Ελλείψεις προσωπικού, στο σύνολο σχεδόν των υπηρεσιών του Δήμου.
  • Δημιουργία νέων πολιτιστικών και αθλητικών χώρων, με παράλληλη αξιοποίηση των υφισταμένων.
  • Κατασκευή του ιδιόκτητου δημαρχείου, μέσω της Περιφέρειας Αττικής.
  • Αποπεράτωση του κολυμβητηρίου στην περιοχή του Τσακού.

Επίσης, ο κ. Ζορμπάς αναφέρθηκε στη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου, πολλές από τις οποίες άρχισαν να λειτουργούν κατά την προηγούμενη θητεία του ως δήμαρχος, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε αναλυτικά το πρόβλημα της πλατείας Άη Γιάννη, και την «αύξηση της παραβατικότητας στην εν λόγω περιοχή».

Ο κ. Καιρίδης αφού άκουσε τον δήμαρχο, ζήτησε να ενημερωθεί για τον τρόπο που λειτούργησε ο Δήμος την περίοδο του κορωνοϊού και για το χρονοδιάγραμμα των μεγάλων έργων που προγραμματίζει η δημοτική αρχή. Ακολούθως, εξέφρασε την στήριξή του στις προσπάθειες της διοίκησης και υπογράμμισε ότι θα βοηθήσει τον Δήμο με όλα τα μέσα που του προσδίδει η ιδιότητά του.

Στη δίωρη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Γιάννης Αργυρός,  οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας, Ελένη Δάβαρη, Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλης Σάρκουλας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Κωβαίος, Οικονομικών, Τίμος Κωστόπουλος και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Μιλτιάδης Κύρκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet