Επίσκεψη του Κων. Τσιαμπά στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Επίσκεψη του Κων. Τσιαμπά στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Επίσκεψη στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου πραγματοποίησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Όραμα για την Αγία Παρασκευή Κωνσταντίνος Τσιαμπάς, προκειμένου να συζητήσει με τους εργαζόμενους, αλλά και να τους ευχαριστήσει για την καθημερινή προσφορά τους στην πόλη.

Η δημοτική παράταξη αναφέρει σχετικά:

«Η καθαριότητα δεν είναι μόνο… μισή αρχοντιά. Αποτελεί αδιαπραγμάτευτο κεκτημένο για τους δημότες μιας πόλης, οι οποίοι αξίζουν να διεκδικούν το δικαίωμά τους σε μια καλύτερη ζωή, με όρους αξιοπρέπειας, για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής είναι οι άνθρωποί του. Οι εργαζόμενοι, δημότες της  πόλης μας, δίνουν καθημερινά τον αγώνα για να περπατάμε όλοι σε καθαρές και υγειονομικά ασφαλείς γειτονιές.

Χρέος της δημοτικής αρχής είναι να διευκολύνει την προσπάθειά τους. Να σέβεται το έργο τους. Να τους εφοδιάζει με τα κατάλληλα εργαλεία και μέσα ώστε να μπορούν να επιτελέσουν με αποτελεσματικότητα το έργο τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κωνσταντίνος Τσιαμπάς, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Όραμα για την Αγία Παρασκευή, πραγματοποίησε επίσκεψη στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, συνοδευόμενος από τον στενό συνεργάτη του Γιάννη Κοτρώνη, προκειμένου να ευχαριστήσει τους εργαζομένους για την καθημερινή προσφορά τους στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής, να ακούσει τις απόψεις, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να παρουσιάσει ένα πλαίσιο παρεμβάσεων, ως αυριανή δημοτική αρχή, που θα ισχυροποιήσει το αποτύπωμα της δουλειάς τους.

Στη ανταλλαγή απόψεων με τον Γιάννη Μπαξεβάνη, πρόεδρο των εργαζομένων και τους συνεργάτες του, ο Κωνσταντίνος Τσιαμπάς επεσήμανε ότι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υλοποίηση του οράματός του για μία πόλη καθαρή, περισσότερο ανθρώπινη και φιλική στους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, και δεσμεύτηκε να βρίσκεται στο πλευρό τους, αρωγός στο προβλήματά τους, ώστε διοίκηση και εργαζόμενοι,να συνεργαστούν με ειλικρίνεια, αυτοσεβασμό και αλληλοσεβασμό για να πετύχουν τον κοινό στόχο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet