Επισκέψεις Ζ. Ράπτη και Θ. Ρουσόπουλου στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Επισκέψεις Ζ. Ράπτη και Θ. Ρουσόπουλου στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής

Με βουλευτές του Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών της Ν.Δ. συναντήθηκε πρόσφατα ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

Ειδικότερα, στο γραφείο του δημάρχου βρέθηκε η βουλευτής της περιοχής και αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος τους κυβερνώντος κόμματος, Ζωή Ράπτη, η οποία είχε την ευκαιρία να συζητήσει για το ζήτημα συνεχούς λήψης μέτρων για την προστασία των δημοτών από την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και την ασφαλή επαναλειτουργία των χώρων εστίασης. Παρόντες στη συνάντηση, πλην του δημάρχου, ήταν ο αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ιωάννης Αργυρός, ο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Καθημερινότητας και Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας, Βασίλης Σάρκουλας, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Τίμος Κωστόπουλος, ο αντιδήμαρχο Νεολαίας της Πόλης, Νίκος Ζόμπολας και ο γεν. γραμματέας του Δήμου, Νικητιάδης Κύρκος.

Επίσης, το δημαρχείο της πόλης επισκέφθηκε και ο βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών (Β1) της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Ρουσόπουλος, τον οποίο και υποδέχθηκε ο δήμαρχος, παρουσία αντιδημάρχων και του γεν. γραμματέα του Δήμου. Ο κ. Ζορμπάς ενημέρωσε τον κ. Ρουσόπουλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, καθώς και για τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής να τα αντιμετωπίσει.

Ακολούθησε συζήτηση και αναλυτική ενημέρωση του βουλευτή για τη λειτουργία των δομών του Δήμου.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τον κ. Ρουσόπουλο να εκφράζει το ενδιαφέρον και την στήριξή του στις προσπάθειες που καταβάλει η δημοτική αρχή, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet