Επιστολή Φ. Αλεξόπουλου προς ΟΑΣΑ για την έλλειψη στεγάστρων στις στάσεις
Κοινωνία

Επιστολή Φ. Αλεξόπουλου προς ΟΑΣΑ για την έλλειψη στεγάστρων στις στάσεις

Με επιστολή του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ, την οποία κοινοποιεί και στον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο, ο τέως δημοτικός σύμβουλος Φώτης Αλεξόπουλος επισημαίνει την έλλειψη στεγάστρων και καθισμάτων στις στάσεις λεωφορείων της πόλης, που όπως αναφέρει καθιστά “ανυπόφορη” την καθημερινότητα, ιδιαίτερα των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Στην επιστολή του ο κ. Φ. Αλεξόπουλος αναφέρει:

Κύριοι
Θέλω να σας ενημερώσω ότι πάρα πολλές στάσεις που εξυπηρετούν τους συνδημότες μας από τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ της περιοχής του Δήμου μας (Αγία Παρασκευή) δυστυχώς δεν διαθέτουν τα στοιχειώδη στέγαστρα για την προφύλαξη των πολιτών από τις κακές καιρικές συνθήκες, καθώς και καθίσματα (παγκάκια).

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι ειδικά για τα Άτομα με ειδικές ανάγκες (π.χ: Άτομα Τρίτης Ηλικίας, εγκύους, μητέρες με βρέφη, συνδημότες μας με κινητικά προβλήματα κ.λπ.), η κατάσταση είναι ανυπόφορη, ειδικά καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι.

Σας γνωρίζω τα παραπάνω και παρακαλώ όπως προχωρήσετε σε άμεση καταγραφή των ελλείψεων και στην άμεση αποκατάστασή τους, προς όφελος της σωστής εξυπηρέτησης των συνδημοτών μας από τον Οργανισμό σας.

Βρίσκομαι πάντα στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση
Με εκτίμηση
Φώτης Αλεξόπουλος
Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Αττικής
Γραμματέας για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία καταναλωτών Ελλάδος
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Κώστας Ι.

    Πως φαίνεται η άγνοια ενός ανθρώπου που υπογράφει και ως πρώην δημοτικός σύμβουλος και παλεύει μόνο για αυτοπροβολή. Δε γνωρίζει ο κ. Αλεξόπουλος ότι μοναδικός υπεύθυνος για τα στέγαστρα είναι ο Δήμος Αγ. Παρασκευής και σε καμία περίπτωση ο ΟΑΣΑ (εκτός αν νομίζουν κάποιοι ότι πέρα από τον καθορισμό των παραμέτρων λειτουργίας των ΜΜΜ υποχρεούται να κάνει και διαρρύθμιση στις πόλεις); Γιατί δε μπαίνει στον κόπο να ρίξει μία ματιά σε πρόσφατες αποφάσεις του Οργανισμού για να δει τι ισχύει και να μην εκθέτει τον εαυτό του;

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet