Ευρεία σύσκεψη για τα προβλήματα της πλατείας Αγ. Ιωάννου ζητεί ο Β. Ζορμπάς
Κοινωνία

Ευρεία σύσκεψη για τα προβλήματα της πλατείας Αγ. Ιωάννου ζητεί ο Β. Ζορμπάς

Ευρεία σύγκληση για τα προβλήματα όχλησης, ρύπανσης, αλλά και παραβατικότητας στην πλατεία Αγ. Ιωάννου ζητεί ο τέως δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς από τη διοίκηση του κ. Γιάννη Σταθόπουλου.

Όπως αναφέρει στην επιστολή που απευθύνει στον δήμαρχο, το θέμα «πρέπει να απασχολήσει τον Δήμο μας πριν παγιωθεί η κατάσταση αυτή και πριν συμβούν γεγονότα μη αναστρέψιμα».

Ακολουθεί η επιστολή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής:

Κύριε δήμαρχε,

Είναι γνωστό σε όλους το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πλατεία  Αγίου Ιωάννου τις νυχτερινές και μεταμεσονύκτιες ώρες, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.  Η όχληση των περιοίκων και η παραβατικότητα, τα τρία τελευταία χρόνια, οι καταστροφές  και η ρύπανση που δημιουργούνται σε υποδομές της πλατείας, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει τον Δήμο μας πριν παγιωθεί η κατάσταση αυτή και πριν συμβούν γεγονότα μη αναστρέψιμα.

Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, πιστεύω ότι πρέπει  ν’ αντιμετωπίσουμε από κοινού, όλες οι δημοτικές παρατάξεις, το πρόβλημα και να δώσουμε λύση.

Σας καλώ λοιπόν, ως πρώτο βήμα, εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου, να συγκαλέσετε ευρεία σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων (μαζί με στελέχη τους, εφ΄όσον το επιθυμούν), των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, του Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης», της ΕΝΕΒΑΠ και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων. Η σύσκεψη αυτή να δημοσιοποιηθεί και να κληθούν να συμμετέχουν και όσοι περίοικοι επιθυμούν.

Το αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι να κατατεθούν προτάσεις επίλυσης του ζητήματος, οι οποίες θα συζητηθούν. Εάν απαιτηθεί, να συγκληθεί και δεύτερη σύσκεψη, για να καταλήξουμε σε μια κοινή, εφικτή και προς το δημόσιο συμφέρον πρόταση – λύση, που εν συνεχεία θα εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για ομόφωνη ψήφιση και εφαρμογή.

Εάν απαιτηθεί, να κληθούν στις συσκέψεις και άλλοι φορείς όπως, για παράδειγμα, αντιπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet