Ευχαριστήρια επιστολή του διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ. στον Δήμο Αγίας Παρασκευής για το νέο κλειστό γυμναστήριο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ευχαριστήρια επιστολή του διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ. στον Δήμο Αγίας Παρασκευής για το νέο κλειστό γυμναστήριο

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, μέσω της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και με τη συνεργασία του ΠΑΟΔΑΠ δημιούργησαν στο συγκρότημα των ΕΠΑ.Λ. ένα νέο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο, το οποίο βρίσκεται ήδη σε λειτουργία με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-2023, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κωνσταντίνος Ντάβος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, στην οποία αναφέρει:

«Υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο διαθέτει πλέον το συγκρότημα των ΕΠΑ.Λ. Αγ. Παρασκευής στην οδό Παπαφλέσσα 17. Το γυμναστήριο, το οποίο θα χρησιμοποιείται πρωτίστως από τους μαθητές των συστεγαζόμενων σχολείων κατά τις ώρες λειτουργίας τους και κατόπιν παραχωρήσεως από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) τις υπόλοιπες ώρες, έχει έκταση 120 τετραγωνικά μέτρα με προδιαγραφές σύγχρονων γυμναστηρίων και εξοπλισμό που περιλαμβάνει 18 όργανα γυμναστικής βαρέως τύπου. Τα όργανα παραχωρήθηκαν ευγενικά από τον ΠΑΟΔΑΠ, με ευθύνη του οποίου εξάλλου έγινε η μεταφορά, η τοποθέτηση και η συναρμολόγησή τους για την οποία εργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου-μηχανολόγοι, Παύλος Μαλογρίδης και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε αίτημα του 1ου ΕΠΑ.Λ. προς τον Δήμο Αγίας Παρασκευής για δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στον συγκεκριμένο χώρο του 2ου ορόφου, στο οποίο ανταποκρίθηκε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τη συνδρομή του ΠΑΟΔΑΠ.

Η σχολική κοινότητα ευχαριστεί τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής και τον ΠΑΟΔΑΠ, και ειδικώς τους προέδρους τους, Θεόδωρο Μπουρλιάσκο και Σπύρο Παπασπύρο, αντίστοιχα, για τις ενέργειές τους προκειμένου να υλοποιηθεί το αίτημα και να λειτουργήσει το κλειστό γυμναστήριο κατά τη νέα σχολική χρονιά 2022-23, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τις δυνατότητες που προσφέρονται στους μαθητές των ΕΠΑ.Λ. αλλά και τις δράσεις που ανοίγουν το σχολικό συγκρότημα στην τοπική κοινωνία του Δήμου Αγίας Παρασκευής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet