Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση είχαν οι δήμαρχοι Αγ. Παρασκευής και Παπάγου – Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση είχαν οι δήμαρχοι Αγ. Παρασκευής και Παπάγου – Χολαργού

Συνάντηση των δημάρχων Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά και Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουλίου στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλη Γιαννακόπουλου.

Οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν εκτενώς τις δυνατότητες  συνέργειας των δύο Δήμων σε μια σειρά από ζητήματα, όπως η δημιουργία αναπτυξιακού οργανισμού, αλλά και η ανέγερση και λειτουργίας κοινού κολυμβητηρίου, προοπτική που είχε δημοσίως τεθεί στο τραπέζι από την εποχή της δημαρχιακής θητείας του νυν αντιπεριφερειάρχη.

Επιπλέον, εξετάστηκε το ζήτημα της ομαλής μετάβασης των αρμοδιοτήτων της Πολεοδομίας στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, καθώς και το θέμα των διοικητικών ορίων μεταξύ των δύο Δήμων.

Οι δύο δήμαρχοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για τα παραπάνω ζητήματα και δεσμεύτηκαν να αναθέσουν στις τεχνικές υπηρεσίες τους τη μελέτη των συγκεκριμένων θεμάτων, «ώστε να επιτευχθούν οι βέλτιστες λύσεις προς όφελος των πολιτών».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, και οι γενικοί γραμματείς των δύο Δήμων Μιλτιάδης Κύρκος και Μάνος Μαυρικάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet