Κάλεσμα Αλ. Μουστόγιαννη στη γενιά του να σπεύσει να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού
Κοινωνία

Κάλεσμα Αλ. Μουστόγιαννη στη γενιά του να σπεύσει να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού

Κάλεσμα στη γενιά του, για την οποία ανοίγει τη Μ. Τρίτη 27/4 η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό της απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού, να σπεύσει να δηλώσει το ραντεβού της, απευθύνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Στο κάλεσμά του ο κ. Μουστόγιαννης αναφέρει:

Εδώ και 14 μήνες η πανδημία έχει πλήξει και τη χώρα μας. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία υπήρξαν πάρα πολλές απώλειες. Όλοι εμείς στην συντριπτική πλειοψηφία ακολουθήσαμε όλες τις οδηγίες από τους ειδικούς και τηρήσαμε τα μέτρα προστασίας.

Ξέρω ότι μπορεί να στερηθήκαμε πολλά, ξέρω ότι μπορεί να κάναμε πάρα πολλή υπομονή, ακόμη και για να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους. Ο εμβολιασμός είναι ένα ισχυρό όπλο απέναντι σε αυτόν τον αόρατο εχθρό. Τώρα είναι η δική μας ώρα, η δική μας στιγμή, να μπορέσουμε να θωρακιστούμε και να κερδίσουμε πίσω την ελευθερία μας.

Απευθύνω κάλεσμα στους ανθρώπους της γενιάς μου, για τους οποίους αύριο ανοίγει πλατφόρμα για τον εμβολιασμό, να κλείσουμε όλοι ραντεβού, να εμβολιαστούμε, ώστε πολύ σύντομα να μπορούμε όλοι να ανταμώσουμε από κοντά, χωρίς περιορισμούς χωρίς μέτρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet