Και παιδιά μεταναστών στο πρόγραμμα κατασκηνώσεων του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Και παιδιά μεταναστών στο πρόγραμμα κατασκηνώσεων του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Δεν ξεχνά το μεταναστευτικό πρόβλημα ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής, Ανδρέας Γκιζιώτης, έστω κι αν το συγκεκριμένο θέμα έχει υποχωρήσει στην ειδησεογραφία τους τελευταίους μήνες, λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, κατά τη συζήτηση του θέματος «Έγκριση τρόπου-χρόνου υλοποίησής του προγράμματος Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2021, καθώς και των προϋποθέσεων διαδικασίας κατάθεσης αιτήσεων», ο κ. Γκιζιώτης επανέφερε, για πολλοστή φορά, την πρότασή του για συμμετοχή στις εν λόγω κατασκηνώσεις και κάποιων παιδιών μεταναστών από δομές της ευρύτερης περιοχής.

Αυτή τη φορά, η πρόταση έχει αμέσως αποδεκτή από τον δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά, και εντάχθηκε στη σχετική εισήγηση, που ψηφίστηκε ομοφώνως, κι έτσι -αν όλα πάνε καλά- φέτος στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου θα συμμετάσχουν και μέχρι 8 παιδιά μεταναστών, με δωρεάν φιλοξενία.

Αν μη τι άλλο, ήταν μια εξαιρετικά ανθρώπινη και αλληλέγγυα πρόταση, που τιμά τόσο αυτόν που την υπέβαλε, όσο και το Σώμα που την ψήφισε.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet