Κλήση για διάρρηξη στον Τσακό Αγ. Παρασκευής – Σε 7 λεπτά έφθασαν 14 αστυνομικοί!
Κοινωνία

Κλήση για διάρρηξη στον Τσακό Αγ. Παρασκευής – Σε 7 λεπτά έφθασαν 14 αστυνομικοί!

Τα… καλά της καραντίνας και των αυξημένων μέτρων ασφαλείας στους δρόμους! Μια κάτοικος της Αγίας Παρασκευής, στην περιοχή του Τσακού, το βράδυ της Τρίτης 21/3, περί τις 23:30, άκουσε περίεργους θορύβους από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει.

Όπως έπρεπε να κάνει, κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Όπως μας περιγράφει, οι πρώτοι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο σε χρόνο ρεκόρ -7 λεπτά χρονομετρημένα-, ενώ αμέσως μετά εμφανίστηκαν συνολικά 14 αστυνομικοί με περιπολικά και μηχανές!

Η κοπέλα ξεθάρρεψε και κατέβηκε στον δρόμο, βλέποντας αστυνομικούς να έχουν «ξεψαχνίσει» ήδη όλα τα σημεία της πολυκατοικίας και του κήπου με τους φακούς τους, τελικώς όμως ίχνη διάρρηξης δεν βρέθηκαν.

Η κάτοικος τους δήλωσε εντυπωσιασμένη και τους ευχαρίστησε…

Με τόσους αστυνομικούς στους δρόμους, σε αυξημένη επαγρύπνηση, και τους περισσότερους κλεισμένους στα σπίτια τους, αυτό είναι το… θετικό αποτέλεσμα όσον αφορά στην αστυνόμευση και στην ανταπόκριση-ρεκόρ, ιδιαίτερα δε για ένα Αστυνομικό Τμήμα που, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, είναι από τα πιο υποστελεχωμένα της Αττικής…

Πηγή: zougla.gr/Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet