Κοινωνικό Φροντιστήριο οργανώνει η ΔΕΠ Αγ. Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κοινωνικό Φροντιστήριο οργανώνει η ΔΕΠ Αγ. Παρασκευής

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) του Δήμου Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την πρόθεσή της για δημιουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου που θα λειτουργήσει στο 1ο και στο 3ο Λύκειο και καλεί όλους τους καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης σε εθελοντική συμμετοχή.

«Επειδή», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «αντιλαμβανόμαστε πλέον όλοι την ασφυκτική οικονομική κατάσταση που βιώνει μέρος των συμπολιτών μας και παράλληλα επειδή νοιαζόμαστε για την ισότιμη δυνατότητα πρόσβασης όλων των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ζητάμε από τους εκπαιδευτικούς να αφιερώσουν κάποιες μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας έτσι το δικαίωμα στην επιλογή εκείνων των μαθητών που, ενώ θέλουν, δεν μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα επιπλέον εφόδια.

»Για τον σκοπό αυτό ζητάμε άμεσα τη σύμπραξή σας και παρακαλούμε να δηλώσετε με e-mail στο [email protected] ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, μαθήματα που θα καλύψετε, ώρες διαθεσιμότητας, όπως και επιλογή μεταξύ του 1ου ή του 3ου Λυκείου.

»Πληροφοριακά σας ενημερώνουμε πως το σκεπτικό για το ωράριο λειτουργίας είναι να υπάρξουν δύο ενότητες. Η πρώτη 15:00-18:00 στην οποία θα καλύπτουμε και την ανάγκη σίτισης, μέσω του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου, και η οποία θα εξυπηρετεί τους καθηγητές που διαμένουν ή εργάζονται στα όρια του Δήμου. Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι 17:00-20:00 και θα καλύπτει τις ανάγκες εκείνων των καθηγητών που είτε εργάζονται είτε διαμένουν μακρύτερα, αλλά θα επιλέξουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet