Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγ. Παρασκευή στις 26 & 27 Μαρτίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγ. Παρασκευή στις 26 & 27 Μαρτίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε οδούς της περιοχής Δήμων Αγίας Παρασκευής και Παλλήνης, στις 26 και 27 Μαρτίου 2015, κατά τις ώρες 22:00 έως 07:30 της επομένης, λόγω εκτέλεσης εργασιών βαφής πεζογέφυρας.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Προσωρινή, τμηματική και ανά μία λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Χλόης έως την οδό Ανδριανού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.
  • Προσωρινή, τμηματική και ανά μία λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Κλεισθένους έως την οδό Αγ. Θέκλας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

  • Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μεσογείων, στο υπόγειο τμήμα της από την οδό Χλόης έως το ύψος της οδού Ανδριανού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το υπέργειο τμήμα της Λ. Μεσογείων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.

  • Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μαραθώνος, στο υπόγειο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αγ. Ιωάννη Θεολόγου έως το ύψος της οδού Αγ. Θέκλας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το υπέργειο τμήμα της Λ. Μαραθώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η Ελληνική Αστυνομία παρακαλεί, μέσω ανακοίνωσή της, τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet