«Λαϊκή Συσπείρωση Αγ. Παρασκευής»: Να ψηφίσει το Δ.Σ. το ψήφισμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Λαϊκή Συσπείρωση Αγ. Παρασκευής»: Να ψηφίσει το Δ.Σ. το ψήφισμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής», Ανδρέας Γκιζιώτης (επικεφαλής) και Γιώργος Τσιμπουκάκης, προτείνουν να ληφθεί απόφαση και να συνυπογράψει το Δημοτικό Συμβούλιο το ψήφισμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ).

Ακολουθεί το ψήφισμα:

7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Δ.Σ. του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και του κοινού αγώνα όλων των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα στον χώρο της Υγείας, ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ και συμμετέχει στην Ημέρα Πανελλήνιας Δράσης, την Τρίτη 7 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, από κοινού με τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών, τους Συλλόγους των Εργαζομένων, τα Σωματεία και τους άλλους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος, στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στους προαύλιους χώρους των Νοσοκομείων, στις παραστάσεις διαμαρτυρίας στις διοικήσεις και στις συνεντεύξεις Τύπου.

  • Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών. Στελέχωση και εξοπλισμός για τουλάχιστον 3.500 κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ.
  • Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • ΜΑΠ – Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.
  • Μέτρα για την υγεία και τις συνθήκες διαβίωσης προσφύγων, μεταναστών, αστέγων, τοξικοεξαρτημένων, φυλακισμένων και άλλων ευαίσθητων ομάδων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet