Λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες διαβίωσης ιδιαίτερα των οικογενειών με παιδιά, ξεκίνησε και λειτουργεί για πρώτη φορά φέτος μέσω του Τμήματος Παιδείας, Κοινωνικό Φροντιστήριο στο 3ο ΓΕΛ (Χρυσ. Σμύρνης και Πλαταιών).

Το ωράριο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι 15:00 με 20:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν και οι μαθητές που συμμετέχουν δεν έχουν καμία οικονομική υποχρέωση.

Τα τμήματα στελεχώθηκαν, μέχρι σήμερα, από 11 εθελοντές εκπαιδευτικούς, είναι ολιγομελή και έχει δοθεί προτεραιότητα στους μαθητές Λυκείου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο παρότι ξεκίνησε ενώ το σχολικό έτος είχε ήδη προχωρήσει αρκετά καλύπτει ήδη περίπου 30 μαθητές, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτης Γκόνης.

Το Τμήμα Παιδείας ενημερώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2004568 και 213 2004601 (κ. Τζανή και κ. Μάνδρου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet