Λόγω πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αγ. Παρασκευής «Άγ. Ιωάννης»
Κοινωνία

Λόγω πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αγ. Παρασκευής «Άγ. Ιωάννης»

Φέτος, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε, εξ’ αιτίας της πανδημίας, δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση της ετήσιας Γενικής Συνελεύσεώς και η κοπή της βασιλόπιτας του εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής «Άγιος Ιωάννης», όπως ενημερώνουν τα μέλη του.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Κάθε χρόνο, ήταν μια ευκαιρία να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε ευχές για την νέα χρονιά αλλά και να σας ενημερώσουμε και να συζητήσουμε για σημαντικά θέμα της συνοικίας μας και της πόλεώς μας.

Ωστόσο το Διοικητικό μας Συμβούλιο παρά γεγονός της μακράς περιόδου των περιοριστικών μέτρων, δεν έμεινε αδρανές. Με παρεμβάσεις του τόσο προς τον Δήμο όσο και προς άλλες Αρχές, προώθησε διάφορα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη του και θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για τα πιο σημαντικά.

Ανέγερση δημαρχείου

Τις προηγούμενες ημέρες υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του περιφερειάρχη κυρίου Γιώργου Πατούλη και του εργολάβου και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανεγέρσεως. Μια διεκδίκηση, ένα όνειρο δεκαετιών, σύντομα θα αποκτήσει σάρκα και οστά.

Ανάπλαση πλατείας Αγίου Ιωάννου

Πριν λίγες ημέρες, το Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του εργολάβου στον οποίο η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε αναθέσει την ανάπλαση. Η Περιφέρεια έκανε δεκτό το αίτημα της σημερινής δημοτικής αρχής και θα χρηματοδοτήσει την ανάπλαση με περίπου 95.000 ευρώ.

Κληροδότημα Ασημακόπουλου

Πρόσφατα, έγινε δεκτή η αλλαγή χρήσεως του κληροδοτήματος, από το Δικαστήριο, μετά από αίτημα του Δήμου. Αντί για το σανατόριο που προβλεπόταν, θα ανεγερθεί νηπιαγωγείο (όπως πληροφορηθήκαμε, πολύ σύντομα) και στο προσεχές μέλλον και ΚΑΠΗ.

Στρατόπεδο Σπυρούδη

Μέχρι και τα μέσα του 2021, θα έχει τελειώσει η ανάπλαση του αθλητικού χώρου. Θα τοποθετηθεί νέος χλωοτάπητας και διάδρομοι από ταρτάν. Επίσης θα ανατεθεί και μελέτη για την ανάπλαση του υπόλοιπου, πολιτιστικού χώρου.

Επιδιορθώσεις πεζοδρομίων

Επισκευάσθηκαν τα πεζοδρόμια και των δύο πλευρών της οδού Αγίου Ιωάννου, από την πλατεία Αη Γιάννη έως το Αμερικάνο Κολέγιο. Όπως πληροφορηθήκαμε, θα υπάρξει εργολαβία για την επιδιόρθωση και άλλων πεζοδρομίων αλλά και ασφαλτοστρώσεων.

Ανάπλαση οδού Αιγαίου Πελάγους

Τελείωσε η ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους, από την οδό Μεσογείων ως και την οδό Ελβετίας και σύντομα θα αναπλασθεί το τμήμα έως την οδό Γραβιάς.

Κλείνοντας την ενημέρωσή σας σας ευχόμαστε να περάσετε οικογενειακά, με καλή υγεία, αγάπη και αρά το νέο έτος 2021, ελπίζοντας και στην απαλλαγή από την πανδημία που μαστίζει τη χώρα μας και ολόκληρο τον κόσμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet