Μέλη των ΠΑΙΣΔΑΠ στόλισαν  χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλ. Αγ. Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μέλη των ΠΑΙΣΔΑΠ στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλ. Αγ. Παρασκευής

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, με την αντιπρόεδρο κ. Φανή Παναγιωτοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Γιώργο Βοζίκη και Στέλιο Κριτσωτάκη βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Αγ. Παρασκευής, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, όπου στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά την διάρκεια του στολισμού περαστικός από την πλατεία και ο γ.γ. του Δήμου, κ. Μίλτος Κύρκος.

Με αφορμή τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ο κ. Ζορμπάς δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά τις βρεφονηπιοκόμους των παιδικών μας σταθμών που σε ιδιαίτερες συνθήκες και χωρίς την συμμετοχή των παιδιών δημιούργησαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια του δένδρου. Πιστεύουμε όμως πως τα σύμβολα και η σημασία τους έχουν την δική τους αξία. Η παράδοση πρέπει να συνεχίσει τον δρόμο της και να δημιουργεί το συνεκτικό εκείνο νήμα, που κρατάει την κοινωνία ζωντανή.

»Αξιζει να προσπαθούμε, αξίζει να συνεχίζουμε, είναι ζωτικής σημασίας να μην εγκαταλείπουμε τις μικρές εκείνες στιγμές, που χαρακτηρίζουν και σηματοδοτούν τις γιορτές και αλλάζουν την καθημερινότητά μας. Κυρίως επιβάλλεται να την μεταδίδουμε στα παιδιά μας για να μην χάσουμε το νήμα, την συνέχειά μας. Όταν βρεθείτε στην κεντρική πλατεία της Αγ. Παρασκευής με τα παιδιά σας περάστε να τους δείξετε και να χαρούν το στολισμένο δενδράκι τους. Μένουμε δυνατοί, μένουμε ασφαλείς και αισιοδοξούμε πως όλα γρήγορα θα επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς».

Το Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ, η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι εύχονται μέσα από την καρδιά τους «Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος σε όλον τον κόσμο!» καταλήγει ο δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet