Μήνυμα Β. Ζορμπά με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους προς τους γονείς
Κοινωνία

Μήνυμα Β. Ζορμπά με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους προς τους γονείς

Με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους 2020-2021, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, απευθύνει καθησυχαστικό μήνυμα προς τους γονείς των μαθητών.

Ειδικότερα, ο κ. Ζορμπάς σημειώνει:

Αξιότιμοι γονείς,

Είναι γεγονός ότι όλοι βιώνουμε μια πρωτοφανή κρίση στην πατρίδα μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η δημοτική αρχή έχει έγκαιρα προβεί σε μια σειρά από ενέργειες, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων, οι οποίες θα διασφαλίσουν όλα τα μέσα προστασίας των μαθητών του Δήμου μας.

Ωστόσο, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε αναλυτικά και για τα εξής:

  1. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει προβεί στην πρόσληψη 60 καθαριστριών για να καλύψει τις ανάγκες όλων των σχολικών μονάδων της πόλης μας.
  2. Έχουμε συνάψει σύμβαση με συνεργείο απολυμάνσεων, το οποίο ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιεί απολυμάνσεις μέχρι το τέλος του έτους, σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας καθώς και στα γραφεία των εκπαιδευτικών (συνολικά περίπου 700 αίθουσες).
  3. Έχουν δοθεί οδηγίες και χρήματα σε όλους τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, προκειμένου να προμηθευτούν μάσκες μίας χρήσης για να καλύψουν όσους μαθητές χρειαστεί, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, περιμένουμε άμεσα να παραλάβουμε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) μάσκες που θα καλύψουν τις ανάγκες όλων των βαθμίδων της εκπαιδευτικής κοινότητας.
  4. Σχετικά με το κρούσμα κορωνοϊού που παρουσιάστηκε σε εκπαιδευτικό της πόλης μας, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), την Πολιτική Προστασία και τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για να δοθεί λύση στο θέμα λειτουργίας του συγκεκριμένου σχολείου.

Για κάθε σχετικό ζήτημα θα σας ενημερώνουμε άμεσα. Η συνεργασία, η ειλικρίνεια και η σύνεση θα βοηθήσουν όλους μας να διασφαλίσουμε μια όσο το δυνατόν ανώδυνη σχολική χρονιά.


Καλή δύναμη σε όλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet