Ματαιώνονται οι εμποροπανηγύρεις του Ιουλίου στην Αγ. Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ματαιώνονται οι εμποροπανηγύρεις του Ιουλίου στην Αγ. Παρασκευή

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει πως τη φετινή χρονιά δεν θα πραγματοποιηθούν εμποροπανηγύρεις, κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Προφήτη Ηλία στις 20 Ιουλίου και της Αγίας Παρασκευής στις 26 του ίδιου μήνα.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του δημάρχου της πόλης την 1η Ιουλίου, μέσα από την οποία ενημέρωνε το κοινό ότι θα δεν δοθούν φέτος άδειες σε πλανόδιους πωλητές για τους προαναφερόμενους εορτασμούς.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, δήλωσε σχετικά:

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η πόλη μας δείχνει να είναι «καθαρή» από τον κορωνοϊό. Όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να ρισκάρω το παραμικρό που έχει να κάνει με την υγεία των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής.

Ειδικά τώρα που η μετάλλαξη «Δ» παρουσιάζει πολύ επικίνδυνη έξαρση. Όπως είναι γνωστό στις εμποροπανηγύρεις τόσο του Προφήτη Ηλία όσο και της Αγίας Παρασκευής υπάρχει πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου και είναι απολύτως φυσιολογικό να μην μπορούν να τηρηθούν τα απαιτούμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Για τον λόγο αυτόν, η απόφαση της δημοτικής αρχής είναι να μη δοθούν άδεις πλανοδίων στις δύο αυτές εορτές της πόλης μας, προκειμένου να προφυλαχθούμε όλοι και του χρόνου απαλλαγμένοι από τον κορωνοϊό να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet