Μεγάλη επιτυχία στο Open Day του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Μεγάλη επιτυχία στο Open Day του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πανελλήνια δράση Open Day με τίτλο «Γνωρίστε τους Προσκόπους της γειτονιάς σας» το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου 2019. Στη δράση συμμετείχε το 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής, μέσα στο πολιτιστικό κέντρο Αγίας Παρασκευής.

Η δράση πραγματοποιήθηκε ως προοίμιο των εκδηλώσεων εορτασμού για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του Ελληνικού Προσκοπισμού, οι οποίες θα λάβουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020.  

Προσκοπικά Συστήματα σε περισσότερα από 300 σημεία της ελληνικής επικράτειας άνοιξαν τις πόρτες τους σε γονείς, νέους και παιδιά για να γνωρίσουν τι σημαίνει να είσαι Πρόσκοπος.

Γονείς, έφηβοι, παιδιά και ενήλικοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας είχαν την ευκαιρία να παίξουν μοναδικά προσκοπικά παιχνίδια αλλά και να ενημερωθούν πώς ο Προσκοπισμός επιδρά θετικά στη ζωή των νέων και πώς οι Έλληνες Πρόσκοποι συμβάλλουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου.

Εκτεταμένη ήταν και η κάλυψη του Open Day και από τα ΜΜΕ με την ΕΡΤ να αφιερώνει χρόνο για την παρουσίαση της δράσης στην εκπομπή «Απ΄ευθείας» την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στην οποία μίλησε για την δράση ο γενικός έφορος Χριστόφορος Μητρομάρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet