Επιτυχής η εθελοντική αιμοδοσία της 17ης Νοεμβρίου στην Αγ. Παρασκευή
Κοινωνία

Επιτυχής η εθελοντική αιμοδοσία της 17ης Νοεμβρίου στην Αγ. Παρασκευή

Με απόλυτη επιτυχία και με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά της διασποράς της Covid-19,  ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Η διοίκηση αναφέρει ότι «σε μια από τις πιο δύσκολες συγκυρίες που βιώνει η χώρα μας, και υπό αντίξοες συνθήκες οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής δεν έμειναν αποστασιοποιημένοι. Έδωσαν το παρών, έδωσαν πέντε λεπτά από το χρόνο τους και χάρισαν  αίμα για όλους εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, μετά το πέρας της αιμοδοσίας, δήλωσε τα εξής:

«Για μία ακόμα φορά οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και τις κοινωνικές τους ευαισθησίες. Παρά το ότι διανύουμε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας, οι δημότες μας όχι μόνο δεν έμειναν απαθείς στο κάλεσμα του Δήμου και του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, αλλά ήρθαν χωρίς δεύτερη σκέψη για να βοηθήσουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο.

»Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους όσοι ήρθαν για να δώσουν αίμα και να στηρίξουν την προσπάθειά μας, αλλά και σε όλους όσοι συνέβαλαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η δράση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet