Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10ο «Πανηγύρι στις Κάτω Γειτονιές της Αγίας Παρασκευής»
Κοινωνία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10ο «Πανηγύρι στις Κάτω Γειτονιές της Αγίας Παρασκευής»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10ο «Πανηγύρι στις Κάτω Γειτονιές της Αγίας Παρασκευής.

Ο Σύλλογος Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων αναφέρει σχετικά: «Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω κορονωϊού, επανήλθαμε, σύλλογος και κάτοικοι, σε μία πανέμορφη βραδιά, για να γλεντήσουμε, να χορέψουμε αλλά και να δηλώσουμε πως συνεχίζουμε την κοινή μας προσπάθεια για να κάνουμε καλύτερες τις γειτονιές μας.

Αυτή την δύσκολη περίοδο που ζούμε με πολέμους που νομίζαμε πως ήταν παρελθόν, με πανδημία που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, είναι ακόμα περισσότερο ανάγκη Κοντόπευκο-Παράδεισος και Πευκάκια, να δυναμώσουμε την συλλογική μας παρουσία, περιφρουρώντας αυτά που έχουμε κατακτήσει και διεκδικώντας αυτά που μας αναλογούν».

Την εκδήλωσή άνοιξε η αντιπρόεδρος κα. Β. Κουτσογιάννη παρουσιάζοντας το έργο και τους στόχους του συλλόγου. Η δημοτική αρχή στήριξε οικονομικά την εκδήλωση, ενώ παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Β. Γιαννακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Ι. Σταθόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκη για την Αγία Παρασκευή, οι Γ. Μυλωνάκης, Ά. Γάκης και Ι. Λογοθέτης της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε, Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής, ο Α.  Μουστόγιαννης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, ο Δ. Ρέγας της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή και ο Κ. Τσιαμπάς της παράταξης Όραμα για την Αγ. Παρασκευή. Επίσης, παραβρέθηκαν η Ε. Κοντού-Κοκκινίδη από τον Σύλλογο Τσακού, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Ξυνογαλά και ο Γ. Ρήγος και τέλος ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Στίβου και Ποδηλασίας Β. Τσαγκάρης.

«Θερμά ευχαριστούμε τον αδελφό σύλλογο «ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ» που με το εξαιρετικό χορευτικό του τμήμα ξεκίνησε το γλέντι. Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλό καλοκαίρι υγεία και δύναμη», αναφέρει ο Σύλλογος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet