Με λαμπρότητα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αγ. Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με λαμπρότητα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αγ. Παρασκευή

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και καταχειροκρότησε την παρέλαση των  μαθητών της Αγίας Παρασκευής για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Στην παρέλαση, την οποία άνοιξαν η νεοσύστατη μπαντίνα και η Φιλαρμονική του Δήμου, πήραν μέρος όλα τα σχολεία της πόλης, το Λύκειο Ελληνίδων, οι Οδηγοί και οι Πρόσκοποι.

Πριν την παρέλαση τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, όπου έγινε η ομιλία για το νόημα της ημέρας από την  κ. Δούκα Δέσποινα, διευθύντρια του 2ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων βουλευτή Β΄ Αθήνας Γιώργο Δημαρά, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής Νίκο Κωστόπουλο, τον δήμαρχο του αδελφοποιημένου Κυπριακού Δήμου Γεροσκήπου, Μιχάλη Παυλίδη, όπως και τους φορείς της πόλης στο Ηρώο της κεντρικής πλατείας.

Στεφάνι κατατέθηκε και στην προτομή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη από τον δήμαρχο και την πρόεδρο του Συλλόγου Αρκάδων Αγίας Παρασκευής «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», Γ. Πριοβόλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet