Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την οστεοπόρωση στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την οστεοπόρωση στην Αγία Παρασκευή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, στο αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής, εκδήλωση με θέμα «Η επίδραση της φυσικής δραστηριότητας στην οστεοπενία-οστεοπόρωση».

Οι ομιλητές της εκδήλωσης, Dr. Σήλια Ματθαίου, κ. Φρόσω Πατσού και ο Dr. Ιωάννης Αργυρός είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν το θέμα, ο καθένας από τη δική του οπτική και να δώσουν απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων.

Παράλληλα, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής, μέσω του προέδρου του Σπύρου Παπασπύρου, προσέφερε σε 6 τυχερούς δημότες 3 δωρεάν προγράμματα ενηλίκων και 3 δωρεάν προγράμματα για παιδιά εφ’ όρου ζωής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Κεχρής, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έφη Καψοκεφάλου, ο αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Διοικητικών Υπηρεσιών Ιωάννης Αργυρός, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού Διονύσιος Λέκκας, ο κ. Νικόλαος Ζόμπολας, αντιδήμαρχος Νεολαίας και υπ. βουλευτής Βορ. Τομέα Ν.Δ., ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής-Μουσείο «Αλέκος Κοντόπουλος» Γιάννης Δερματάς και δ/ντής 1ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) Νικόλαος Παναγόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λογοθέτης, δ/ντής στο 7ο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής, ο σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Παιδείας Στέφανος Καπέλας και αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας Επιτροπής, η κ. Μάνια Βλαχογιάννη, σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού και αντιπρόεδρος Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής, η κ. Γιάννα Αναστασιάδου, αντιπρόεδρος Δευτεροβάθμιας Επιτροπής και εκπρόσωποι από φορείς και συλλόγους της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet