Με πλούσιες δράσεις ολοκληρώθηκε η 13η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με πλούσιες δράσεις ολοκληρώθηκε η 13η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας

Ολοκληρώθηκε η 13η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής, που διοργάνωσαν ο Δήμος και η σχολική κοινότητα της πόλης από τις 6 έως και τις 17  Απριλίου 2019 και ήταν αφιερωμένη στην ειρήνη.

Τη συνάντηση έκλεισε την Τετάρτη 17/4 το βράδυ, στο θέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου, η ομάδα κρουστών του ΠΑΟΔΑΠ «BADUCA», από μαθητές και γονείς των σχολείων.

Κατά διάρκεια της 13ης Συνάντησης οι μαθητές των Νηπιαγωγείων, των  Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων της Αγίας Παρασκευής παρουσίασαν τα εξαιρετικά αποτελέσματα της σπουδαίας πολιτιστικής δουλειάς που γίνεται στα σχολεία της πόλης από μαθητές, εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και τους Συλλόγους Γονέων, όλη τη σχολική χρονιά.

Σε αυτό το δωδεκαήμερο της μαθητικής πολιτιστικής δημιουργίας έγιναν: 

  • Θεατρικές παραστάσεις από 19 θεατρικές ομάδες, από τις οποίες οι 3 διασχολικές, με τη δωρεάν διάθεση θεατρολόγων από τον Δήμο Αγ. Παρασκευής.
  • Συναυλίες από 5 χορωδίες.
  • Χοροί από 5 ομάδες μοντέρνων και 16 ομάδες παραδοσιακών χορών.
  • Μουσικές παραστάσεις-παρουσιάσεις από 10 ομάδες.
  • Παρουσίαση πολιτιστικού προγράμματος. 

Επίσης λειτούργησαν 3 εκθέσεις εικαστικών, με έργα από 8 Νηπιαγωγεία, 8 Δημοτικά και 1 Λύκειο, ενώ  τα δύο Επαγγελματικά Λύκεια και το Εργαστηριακό Κέντρο παρουσίασαν 14 εκθέσεις εικαστικών τεχνημάτων, 6 περιβαλλοντικά προγράμματα και 5 ακόμα δράσεις.

Ξεχωριστές υπήρξαν  η ενδέκατη συμμετοχή του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής και η  δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή από το 1ο Γυμνάσιο Μάνδρας, με χορευτικές ομάδες παραδοσιακών χορών. 

Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ευχαριστεί και συγχαίρει τα παιδιά για την ποιοτική δουλειά τους και τη χαρά που πρόσφεραν. Ευχαριστεί και συγχαίρει, επίσης, τους  εκπαιδευτικούς, τους γονείς, την Ένωση Συλλόγων Γονέων, το Τμήμα Παιδείας και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου με αρμοδιότητα στα σχολεία, τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πάνο Γκόνη και τους πρόεδρους των Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Σχολικών Επιτροπών, Μένιο Αϊδίνη και Βασίλη Τραυλό αντίστοιχα, για την ουσιαστική και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους συμβολή τους στην επιτυχία της 13ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet