Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Προσπάθησαν να ακυρώσουν την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ
Κοινωνία

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Προσπάθησαν να ακυρώσουν την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ

«Σε παρωδία κατέληξε», όπως υποστηρίζει η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή, η έκτακτη συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου των ΠΑΙΣΔΑΠ (Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής) που συζήτησε για την ακύρωση απόφασης η οποία αφορούσε την έφεση κατά πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε εργαζόμενους.

«Τα μέλη της συμπολίτευσης, στην αδυναμία τους να επιχειρηματολογήσουν για την προ ημερών διαδικασία ψήφισης διά περιφοράς, που πάσχει νομιμότητας για πολλούς λόγους οι οποίοι αναλύθηκαν στην εμπεριστατωμένη εισήγηση, θέλησαν να λήξουν τη συνεδρίαση, όταν κατάλαβαν ότι δεν έχουν την πλειοψηφία» τονίζει η παράταξη του Γιώργου Οικονόμου και προσθέτει:

«Οι εργαζόμενοι και οι δημότες που γέμισαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με αγανάκτηση τους παρακολούθησαν σε  μία χοντροκομμένη μεθόδευση χωρίς κανένα νομικό έρεισμα και μάλιστα στο μέσον της συνεδρίασης, όταν μετρήθηκαν και βρέθηκαν λιγότεροι. Το μόνο που τους έμεινε ήταν να τραπούν σε φυγή, μαζί με τα υπηρεσιακά στελέχη, νομίζοντας ότι έτσι θα ακυρωθεί η συνεδρίαση. Κανένας σεβασμός στις διαδικασίες, στους εργαζόμενους και στη θεσμική ιδιότητα όσων παρέστησαν για να διατυπώσουν την γνώμη τους.

Με παρέμβαση του επικεφαλής Γιώργου Οικονόμου, η δημόσια συνεδρίαση αποκαταστάθηκε και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με ψηφοφορία, δεδομένου ότι δεν λύονται δημόσιες συνεδριάσεις με δηλώσεις, απόψεις και αποχωρήσεις, όταν μάλιστα έχει διαβαστεί η εισήγηση. Αντικαταστάθηκε από το Σώμα ο πρόεδρος και η γραμματέας, και με 7 ψήφους υπερψηφίστηκε η εισήγηση.

Δυστυχώς βιώνουμε μία κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και παρακμής, με μία δημοτική αρχή που αποδομείται καθημερινά, που δεν ακούει, δεν μαθαίνει  από τα  λάθη της και αγνοεί  τη φωνή των εργαζομένων και των δημοτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet