Νέα Αρχή: Κάρτα Δημότη – Στον Μεσαίωνα των πελατειακών σχέσεων η πόλη μας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέα Αρχή: Κάρτα Δημότη – Στον Μεσαίωνα των πελατειακών σχέσεων η πόλη μας

Την «ανάγκη έκδοσης ονομαστικής Κάρτας Δημότη» τονίζει η δημοτική παράταξη του Γ. Οικονόμου Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, η οποία τονίζει πως «την ώρα που άλλοι Δήμοι τρέχουν στην ψηφιακή εποχή, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στην παλαιοκομματική εποχή των πελατειακών σχέσεων».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Κάρτα Δημότη: Στον Μεσαίωνα των πελατειακών σχέσεων η πόλη μας» η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Άλλοι Δήμοι έχουν εκδώσει εδώ και πολλά χρόνια Κάρτες Δημότη με πολλές χρήσεις και προνόμια. Οι κάρτες είναι ονομαστικές και η αίτηση για την έκδοσή τους γίνεται σε υπηρεσίες των Δήμων ή ηλεκτρονικώς. Τα τελευταία χρόνια οι κάρτες είναι ψηφιακής τεχνολογίας (RFID) Εδώ όχι μόνο δεν εκδίδουν ονομαστική κάρτα, αλλά υποχρεώνουν τον κάτοικο ή δημότη να υποβάλει τα σέβη του και να ευχαριστήσει προσωπικά τον αντιδήμαρχο. Πάλι καλά που με αντίδραση της ΕΝΕΒΑΠ απετράπη η αρχική ιδέα όλες οι κάρτες, αντί ονόματος, να έχουν το όνομα του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά.

Όλοι οι Δήμοι τρέχουν στην ψηφιακή εποχή, ενώ εμείς στην παλαιοκομματική εποχή των πελατειακών σχέσεων. Η απάντησή τους είναι αστεία. Ισχυρίζονται ότι θα καθυστερήσει πολύ η διαδικασία για έκδοση κανονικών ονομαστικών καρτών νέας τεχνολογίας. Αυτό που έχουν πετύχει όλοι οι Δήμοι εδώ και χρόνια αυτοί δηλώνουν ότι δεν το μπορούν. Αλλά πρέπει να τους ευχαριστήσουμε προσωπικά γι’ αυτή τους την ανεπάρκεια. Η εποχή του Μαυρογιαλούρου.

Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, όπως προβλέπει στο πρόγραμμα της, παραμένει συνεπής στην ανάγκη έκδοσης ονομαστικής Κάρτας Δημότη με πολλές χρήσεις και προνόμια (δωρεάν στάθμευση στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, σημαντικές εκπτώσεις σε υπηρεσίες του Δήμου, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και καταστήματα κ.λπ.)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet