Νέα Αρχή: ΠΑΟΔΑΠ «ειδικών» αποστολών και αδιαφάνειας, ο πολιτισμός… κοστίζει
Κοινωνία

Νέα Αρχή: ΠΑΟΔΑΠ «ειδικών» αποστολών και αδιαφάνειας, ο πολιτισμός… κοστίζει

Ότι «η δημοτική αρχή παράκαμψε την Οικονομική Επιτροπή και τις νόμιμες διαδικασίες, δίνοντας στον ΠΑΟΔΑΠ την αρμοδιότητας μίας νέας αδιαφανούς απευθείας ανάθεσης του χριστουγεννιάτικη πάρκου» αναφέρει η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της με τίτλο: «ΠΑΟΔΑΠ “ειδικών” αποστολών και αδιαφάνειας, ο πολιτισμός… κοστίζει» η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Η δημοτική αρχή φέτος έκανε άλλο ένα θαύμα. Παράκαμψε την Οικονομική Επιτροπή και τις νόμιμες διαδικασίες, χωρίς δημοσίευση για εκδήλωση ενδιαφέροντος, δίνοντας στον ΠΑΟΔΑΠ την αρμοδιότητα μίας νέας αδιαφανούς απευθείας ανάθεσης του χριστουγεννιάτικου πάρκου στην κεντρική πλατεία.

Αίτηση μίας μόνο εταιρείας, ως δια μαγείας “κομμένη και ραμμένη” στα μέτρα μας, με ελάχιστο έως ανύπαρκτο αντάλλαγμα και με πρωτοφανή ταχύτητα για την ανάθεση.

Επίσης, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη μας, προβλέπεται προϋπολογισμός για μία συγκεκριμένη εκδήλωση κόστους 12.747,20 ευρώ.

Μην ξεχνάμε και το ποσό των 100.000 το χρόνο για τα έξοδα της Φιλαρμονικής (μέσω ενοικίασης εργαζομένων από εταιρεία). Και έχει το θράσος ο πρόεδρος να μιλάει για συναίνεση βγάζοντας ανακοινώσεις.

Σε μία πόλη που βουλιάζει στα προβλήματα, με ανυπαρξία έργων και ανικανότητα να συνεχιστούν όσα έχουν ξεκινήσει (όπως το δημαρχείο), τα ποσά για τον πολιτισμό είναι προκλητικά και οι διαδικασίες δεν πείθουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet