Νέο αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Νέο αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα, ενημερώνει τους δημότες της περιοχής ότι ξεκίνησε νέο αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων στον Τσακό.

Ειδικότερα, στη σχετική ανάρτησή του, ο κ. Σταθόπουλος αναφέρει τα εξής:

«Παρά τις δύσκολες μέρες τις οποίες διανύουμε, με ενέργειες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ξεκίνησε νέο αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων το οποίο είχαμε δημοπρατήσει στη δημαρχιακή μας θητεία.

»Η έναρξη του έργου έγινε στην περιοχή του Τσακού Αγίας Παρασκευής από την οδό Καλαβρύτων (από την οδό Νεαπόλεως έως την οδό Πελοποννήσου) και θα συνεχιστεί στην οδό Αμαρυλλίδος, στην οδό Αιγαίου Πελάγους (από την οδό Νεαπόλεως έως την οδό Γραβιάς), σε τμήμα της οδού Γραβιάς, στην οδό Σπάρτης (σε όλες τις οδούς της περιοχής του Άι Γιάννη) όπως και σε οδούς του Κοντοπεύκου».

Επίσης, ο κ. Σταθόπουλος σημειώνει ότι «συνεχίζονται τα δικά μας έργα ανάπλασης της οδού Αιγαίου Πελάγους από την οδό Ελβετίας έως τη Λεωφόρο Μεσογείων, όπως και η πεζοδρόμηση της οδού Γιαβάση στην κεντρική πλατεία, η οποία περιλαμβάνει ανάπλαση όλων των οδών πέριξ της πλατείας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet